Då kör vi!

Varmt välkomna till min (Sara) och Samirs sida!

IMG_1756

Äntligen kändes det läge att starta upp vår blogg där ni kan få ta del av vår resa att få adoptera ett efterlängtat barn. Självklar kommer ni även hänga med i vår vardag tillsammans med vår lilla älskade katt Tux, familj och vänner.

Vi är ni inne på vårt sjunde år och vi har hunnit med mycket under den tiden. Föst med att försöka få barn på egen hand, sen tre försök med IVF och nu är vi framme till resan med att adoptera. Väldigt spännande men samtidigt så tidskrävande.

Det har inte varit en lätt resa, men vi kan verkligen säga att vi har landat och är så redo för att få adoptera ett barn. Det känns så oerhört fantastiskt att vi snart kommer att få bli föräldrar ett ett litet superefterlängtat barn.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s