Fotografier

Förutom alla dokument som ska samlas så vill de även ha bilder på oss, vår bostad, familj, vänner. Kanske var det något mer men vi ska väl försöka oss ta lite fina bilder på vår familj nu när vi ska fira påsk tillsammans, sen få vi ta en kompisbild på nästkommande kalas som kommer. Vi har i alla fall tagit lite porträtt bilder på oss själva, kan vara bra att ha till allt möjligt. Alla möjliga sidor på nätet man har som kan va bra att ha en någorlunda bra bild på sig själv. Passade även utmärkt när mannen skulle ha en bild till hans nya jobb.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s