Boktips

 

Titta vem blöder? Av Stina Wirsen

Eftersom jag jobbar på en förskola så läser jag barnböcker dagligen. Vi lånar böcker från biblioteket en gång i månaden och då får jag tillfälle att läsa många fina och fantastiska böcker och självklart de man inte gillar så mycket.

Jag vet inte hur många gånger jag läst denna boken på jobbet för mina 1-3 åringar. Varje kull barn vi får förälskar sig i denna bok. Det är en berättelse om de små djuren som ska bygga tillsammans, men medan de bygger händer det små olyckor. Boken är effektfull, spännande, mycket känslor och barnen får hjälpa till.

En av mina toptio bland de hundratals böcker jag hinner läsa för barnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s