Språktips


 Ett tips för barn som behöver stöd i att kommunicera och sin språkutveckling, så kan en sådan här mat-tablett vara bra. Barnet kan peka på det den behöver eller vill, samtidigt som vi kan bekräfta med ord ev. tecken vad den vill ha.

Den har varit väldigt populär och fungerar väldigt bra på vårt jobb. Det finns olika sidor på nätet där du kan ladda ner och skriva ut de bilder du behöver, här är en bra sida. Vi använder dem även för vårt dagsschema, där vi sätter upp bilder vad som händer under dagen. Barn mår bra av rutiner och att får se dem och som bildstöd under dagen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s