Psykologundersökning – del 1

I onsdags åkte jag och Samir till Malmö för att göra första delen av psykologundersökning som vi ska ha till vår ansökan om adoption i Sydkorea. När vi kom dit så fick vi först lämna in vårt medgivande som vi kopierat. Den ska de ha till del två. Efter det så fick vi börja med att svara på 567 frågor. Det var frågor  om i stort sett allt kändes det som; samliv, personlighet, rädslor, tycke om saker och ting. Några frågor som jag  och Samir kommer ihåg var tex: om du är rädd för råttor, om du fascineras av eld, svettas du om händerna, har du svårt att andas, tycker du mannen bör vara familjens överhuvud, har du samma bordskick hemma som när du äter ute, vill du jobba som jägmästare, är du inte ovanligt osäker. De vanliga har vi självklart glömt bort, det är de som sticker ut som fastnar.

Efter det fick vi ett nytt häfte med 171 frågor,och det var mer frågor om ens personlighet. Kändes som frågor när man ska se vilket jobba man passar till.

Det tog oss tre timmar att svara på alla frågor och vi var helt slut efter det. Samir var snabbare än jag var, jag tyckte alla frågor med negationer var värst, stämmer frågan eller stämmer det inte fick jag upprepa om och om igen.

Nästa möte blir enskilt, jag har min på torsdag och Samir har sin på fredag. Jag är inte riktigt 100 med vad de ska göra då, jag tror de pratar om de frågor vi svarat på och intervju utifrån vårt medgivande. Vi får se.

Vi har bokat tid hos Mattias Filipazzi, Preventionscentrum i Malmö. Fick tipset av Cornelia som bloggar på Resan mot syskon. Vi kommer att betala 16.000 kr för dessa två tillfällen.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s