Taggad för besök

  I morgon ska vi till våra vänner som vi lärde känna genom adoptionskursen vi gick på. De har nyligen adopterat ett barn och det ska bli så roligt att få se honom och självklart föräldrarna. Jag har så många frågor som jag kommer att bombardera dem och båda jag och Samri ser fram emot att få sitta ner i lugn och ro och prata med några som är i samma situation som oss.

Jag försöker ta del av de adoptionsbloggar jag hittat på nätet, och det är så kul att få läsa om allt de får vara med om. Det är så mycket man känner igen sig i och många frågor som besvaras. Även om denna bloggen är mest till för vår familj och vänner, så kanske någon som är på gång eller har adopterat uppskattar att läsa om vår resa. Jag vet hur mycket jag uppskattar att få läsa om andras äventyr till deras barn.

Nu ska jag avsluta denna intensiva vecka, med psykologundersökning, handledning av min högskolepraktikant och allt som krävs i jobbet. Ska bli så skönt med helg och att få pusta ut, och det behövs verkligen för nu är det dags att sammanställa alla pappren vi behöver till vår ansökan. Allt ska sedan skickas in för granskning till Adoptionscentrum innan de ska översättas (om jag har uppfattat det rätt). Vi kommer att behöva låsa in oss en helg och bara få allt klart. Be vår vän komma och fotografera de sista bilderna och dubbelkolla att vi fått med allt.

Ja, det börjar närma sig att skicka den där ansökan. Fyra månade har gått sedan vi satte igång. Vi hoppas verkligen att det går undan och att vi snart har ett barn hemma hos oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s