Min födelsedag!

Presenter från svärmor & svägerskan med barn

Idag vaknade jag upp av att min fina man kom in, sjungandes på födelsedagssången och med födelsedagsfrukost i hand. Så himla fint!

Han hade till och med ordnat en present❤️

Kunde inte bli bättre present för mig 😊

På jobbet fick jag jättefina rosor av mina kollegor. Passade även på att fixa till lite på balkongen hemma. Jag är inte klar, men det får duga så länge. Ligger i soffan och fixar med datorn. Riktigt härlig födelsedag än så länge. 

Rosor på jobbet


När Samir kom hem så hade han ett stort paket med sig. Grillen hade lyckats komma på min födelsedag 😊👍. Så gött! I morgon ska vi helt klart grilla.

Sen kom svärmor, svägerskan och barnen på besök. Fick fina blommor och godis och lite kaka. Vi satt ute en lång stund och bara pratade om allt mellan himmel och jord. En riktigt fin avslutning på min dag. Älskar min familj så mycket. Kan inte önska mig en bättre dag än denna. Fint väder, god mat, härligt umgänge och fina presenter.

Nu avslutar jag med lite soffhägn. I morgon är en ny dag full med aktiviteter. Kommer sova gott i natt. Tack för alla gratulationer!

Himla söt liten grill

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s