Michael Jackson -Isak 


Idag sjöng min älskade brorson Isak på Hörby kulturkalas. Han uppträdde med fem låtar från hans stora idol Michael Jackson.

Han var så bra och vilket uppträdande. Han har redan en skara fans och det var många som ville ha autograf efteråt. Han fick till och med rosor uppkastade på scenen. Denna gången lyckades jag i alla fall inte gråta, tårögd och stolt som en tupp var jag. Lyckades få mig en autograf jag med.

Isak gick även vidare i Supershowen som går på barnkanalen på Svt. Så himla stolt över denna fina pojk. Ska bli kul att få se honom på tv senare i höst. Vi får se hur långt han går 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s