Bondgård & granskning 


Idag hade vi på förskolan utflykt till  Gunnaröds gård i Stockamölla. Så himla bra ställe att åka med barn till. Morgonen började riktigt bra bra med att det kom världens störtskur när vi skulle gå till bussen. Våra kläder var helt plaskblöta, så i lite stressat snabbmöte så bestämde vi att vi var tvungna att byta om. Vi raskt tillbaka och bytte kläderna på våra barn och oss.  Jag tror vi slog rekord att byta kläder snabbt, kläder överallt och sen kunde vi äntligen åka 🙂 De andra som skulle med väntade snällt på oss. Resten av dagen hade hade vi tur med vädret. Vilken härlig dag vi hade! Klappade får och lam och fick mata dem, åkte traktor, hoppade i hö, lekte med de små traktorerna, klappade kalvar och åt vår lunch ute i det gröna.

Jag passade på att handla lite mat hem från deras gårdsbutik på rasten :). Min favorit must från Helenelust fick jag med tag på, lycka!

Sen när jag kom hem så var det dags att kolla igenom alla pappren som vi ska skicka till granskning. Skulle gjort det förra måndagen, men en av våra referenter insåg att vi missat en sak i referensbreven, så det var bara att ändra alla referenters brev. Tar lite tid att få hem allt när inte alla bor nära. Men nu är allt äntligen klart och min man har åkt till posten.

ÄNTLIGEN!!!!! Nu hoppas jag att vi inte har gjort fler småfel och helst inga stora. Jag vill få tummen upp så vi kan översätta de sista papprean och få stämpel på dem och äntligen få allt skickat till Sydkorea. Jag ser fram emot att vänta på ett barnbesked. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s