Helgen i bild

Helgen började med en tur till Hofterup för att kolla husläge. En bekant tipsade om det stället. Väldigt mysigt, lummigt, stora trädgårdar och fina hus. Den hade allt vi ville när det gäller hus och tomter och alla träd runtomkring, men det ligger alldeles för avsides och det var för lite affärer. Nej, vi håller oss till Lundtrakten när vi letar hus, ev Limhamn i Malmö. Vi har ju ett tag på oss innan vi sätter igång med det.

Efter hustittande så åkte vi till min svägerska och familj. Fick grillad mat och myste en lång stund innan vi åkte hem igen. Resten av helgen har varit fokus på barn. Jag och min väninna har pratat barn hela helgen, mest barnprylar då. Vi åkte till Babyringen i Malmö och tittade på nästan allt som var där. Provade bärselar med ett annat par som vi hittade bland selarna i säkert 40 min. Tror vi sålde in en bärsele till det paret 🙂 Vi hade stor inlevelse när vi provade. En tur till Ikea och tittade på allt där och sen var vi rätt nöjda. Avslutade med att läsa barnvagnsbloggar och kolla Youtube-klipp på alla intressanta vagnar resten av kvällen tills det var dags att sova.

Väldigt produktiv helg. Barnvagn hittad, barnsäng hittad, bärsele hittad, bilbarnstol hittad, barnrummets inredning checkad och klar, mannens godkännande på allt :).

På IKEA måste man äta.

Sen blev det sushi på favoritstället Konichiwa i Staffanstorp

Jag som helst vill ha en vanlig väska till sköterska så funkar ju denna att ha i väskan.

Älskar detta bordsunderlägg

Ikeas barnsäng eller en annan från XXXLuts som är för större barn. Får se vilken ålder barnet har. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s