EasyWalker Moseby – barnvagn

Jag är lite besatt just nu att titta på och läsa om barnvagnar. Jag har hittat en ny vagn som är snäppet bättre än Cybex vagnen. Denna fick även bäst i test 2016, inte illa, plus att den är lika snygg om inte finare än Cybex.

Jag blev lite extra glad när jag insåg att jag kan ändra färg på både sittvagnsdyna och sufflett, även olika handtagsmaterial. Det betyder att man kan handla väldigt mycket. Samir vill ha chassit helsvart, men även silver är fint. För många val för mig 🙂 Men det blir nog svart som bas och grått tyg, om jag nu väljer denna vagn. Kan ju hitta en annan vagn under tiden jag väntar barn 🙂

Läs om vagnen på Barnvagnsblogg.com eller Ombarnvagnar.com

Det är e djungel detta med vagnar och jag som har svårt att välja.

416RyVWxhOL._SY300_5411U5500_alt01easywalker+mosey+complete+silver+chassis+berlin+grey

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s