Tre veckor

Tre veckor har gått sedan vi skickade in våra papper. Jag är ivrig i början och sen avtar det ju längre tiden går, så är det för mig. Vi han ju vänta ca 2 vår när vi stod kö i Samirs hemland, så det är likadant. Skönt i alla fall när man kan släppa det lite och inte lägga ner tankar på när de ringer. Men längtan finns där hela tiden.

Jag har en vecka kvar innan jag går på semester. Känns lite som semester på jobbet redan då det är så lugnt i vår villa. Vet många som stressar innan semestern, men för mig börjar jag varvar ner redan 1 juni, typ. Gött är det!!!

Nästa vecka har vi runt sex barn och vi har planerat in en massa roliga aktiviteter. Blir en bra sista vecka på jobbet 😊 Hinner kanske göra klart alla aktivitetsbrickor som vi ska ha till hösten, det är allt från finmotoriska övningar till matematik, språk osv.

Semester…. Så himla skönt med semester!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s