Den STORA dagen! 

Några som väntar på L


Då har den där fantastiska dagen kommit.

Samtalet då Samir ringde mig på jobbet och berättade den mest fantastiska nyheten jag hört.

Dagen som blev den lyckligaste dagen i vårt liv.

Dagen vi aldrig kommer att glömma.

19 sep.

Dagen då vi fick se vår lilla älskade pojk.

Vi ska bli föräldrar….

9 års väntan och nu väntar vi på att få hämta hem vår finaste.

Han är det finaste vi sett, det underbaraste vi skådat, våra hjärtan brister av kärlek.

Helt prefekt!

KÄRLEK!!!


 

 

6 reaktioner på ”Den STORA dagen! 

 1. Så fantastiskt! Stort grattis 💗 hur gammal är er som när ni fick barnbesked?

  Jag är mitt i ivf behandling men min kropp verkar inte vilja acceptera embryon, aldrig plussat trots bra material. Börjat fundera på adoption, vet du om det är möjligt att adoptera små barn om man är snart 38 år?Har så många frågor men adoptioncentrum är väldigt vag i sin information.

  Återigen så underbart att ni ska få bli föräldrar 💕💗💞💓

  Gilla

  • Hej! Tack för gratulationen :)! Vår lille pojk var sex månader när vi fick barnbeskedet och nu är han åtta månader. Tiden går så fort, men långsamt.

   Vi har vänner som är runt din ålder och som fick ett ungt barn, tror han var 1,5 år och jag har sett fler som fått det. Jag tror inte det ska vara några problem. Men det kan vara bra att sätta sig i kö i de länder som inte har så lång väntetid. Det tog oss 3 månader att få barnbesked i Sydkorea, det är snabbt.

   Jag tyckte min IVF-tid var hemsk. Jag gjorde mina tre försök och precis som du så var allt toppen, men min kropp ville inte acceptera det. Sen hade jag så mycket andra problem som jag fick med allt man sprutade i sig, så jag ger dig alla styrkekramar jag kan ge och hoppas att ni lyckas.

   Vi kände i när vi gjort våra tre gratisförsök på IVF att vi ville adoptera. Världens bästa beslut enligt oss båda. Har du fler frågor så fråga på, jag försöker svara så gott jag kan.
   🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s