Nytt till Lillen

Listan är lång, jag har som vanligt beslutsångest. Jag måste ju alltid titta på allt och planera och titta lite till innan jag köper nått. Sara och impulsköp går inte alltid ihop. Men vissa saker blir man kär i direkt och då är det bara att köpa. Som tillexempel pandaryggsäcken 💜 eller när man hittar en bok för 19 kr eller söta godispåsar till min godisautomat. De kommer passa perfekt här hemma. 

Ryggsäck/Åhlens, Bok/Returhus Staffanstorp, Godispåsar/Tiger


Ska snart lägga en beställning på lite inredning. Det är inte så lätt att veta när man ska köpa allt vi behöver. Vi vet ju inte riktigt när vi ska hämta hem Lillen och så vill man vara lite förberedd så det inte blir allt för stressat på slutet. Lyxproblem!  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s