Boknörden

Några lästa, några olästa. Vet inte var de ska få plats?

Goodreads är ett måste om man älskar att läsa böcker och vill både hålla koll på sina lästa böcker men också få tips om nya böcker inom olika kategorier och så mycket mer. Jag är inne på Goodreads nästan varje dag och det är där jag bland annat, förutom mina favoritbokbloggar, hittar vilka böcker jag ska läsa.

Jag har helt kommit ur form med att läsa detta året då adoptionen tagit så mycket av min hjärnverksamhet. Till och med bokbloggandet har fått pausat och jag undrar om jag kommer att hinna med det framöver. Jag nöjer mig just nu med att läsa och läsa andras bokbloggar.

Men 47 böcker har jag i alla fall läst och jag är faktiskt hyfsat nöjd med de böcker jag läst. Jag ligger på ett snitt på 80 böcker om året och kanske kommer jag upp till det nu när min stressnivå sjunkit drastiskt när allt är klart inför adoptionen. Vi får se vad bokvärlden har att erbjuda.

Senaste  lästa favoritböcker :

A Torch Against the Night  & An Ember in the Ashes av Sabaa Tahir

The Raven King av Maggie Stiefvater 

Kraften av Siri Pettersen

A Court of Mist and Fury av Sarah J Maas

När bokhyllorna blev fulla så var Kindlen räddaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s