Bort med det långa

Då var det dags för en förändring med håret. Ville bort med det långa och halv gula håret. Testade att gå till Natalie @nataliemichelsen på Basic Beauty i Lund. Känner henne sedan innan och nu när hon jobbar på salong i Lund så var jag tvungen att testa.

Hade sett bilder på hennes hår hon gjort och blev kär. Kan säga att jag är så sjukt nöjd med resultatet. Hon fick till allt som jag ville ha. Första gången jag inte har halvt ångest efteråt för jag inte var helt nöjd 👍😊 

I soljus

Lite snapshatfilter på det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s