Helgmys

Samir skulle kolla på hockey med sina vänner denna helgen och jag var hos våra gudbarn och deras mamma. Vi hade en riktigt mysig helg med lek ute och inne, god mat, pyjamasparty och massa mys och lite shopping på det.  Kul när man få ha lite extra tid för barnen.

T gjorde en fin fläta på mig

Pannkakor till mellis 😊

Lekplatshäng när det är som bäst

Önskar att jag med kunde snurra runt i evighet utan att bli helt förstörd. Nöjer mig med att ta fart.

Mitt gudbarn gav mig en av hans filtar när vi hade mys på kvällen 💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s