Dags att bygga muskler

Äntligen hände det! Vi har skrivit in oss på det nya gymmet de byggt i närheten av var vi bor och Samir som varit olycksfågel detta år med skador av olika slag är äntligen på topp igen, så nu kan vi träna. 

Vi tränar ju på gym tillsammans. Jag tränat inte själv, gillar inte det och tycker om och träna med min man.  Vi gick innan på ett annat gym, men det var alltid så sjukt mycket folk där så vi fick träna vid 8 på kvällen för att undvika värsta tjorvet. Men på nya gymmet är det toppen. Lagom folk, helt och rent såklart när det är nytt och nära oss och så kan vi träna direkt efter gymmet. 

Sen när Lillen kommer så får vi se hur vi lägger upp det. Drömmen är ju att kunna ha ett eget gym hemma så vi kan fortsätta träna tillsammans. Annars får vi träna själva helt enkelt.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s