Härliga helg

Igår var vi hos våra fina vänner och hade myskväll. Så härligt när man kan umgås spontant och vi har ju alltid så mycket att prata om. Jag fick även mysa extra med mitt gudbarn. Vi lekte med hennes Barbiedockor där jag fick vara Frost Anna och sedan ritade vi i den nya ridboken med My little Ponny 💜 vem älskar inte Ponnyhästar. 

Mitt gudbarn skull sälja sina Dupplo-byggsatser och köpa lego för pengarna hon tjänar. Så himla bra tajmat då jag är i boa-Mood och köpte rubb och stubb. Bilderna nedan är några av Dupplo-byggsatser jag köpte.  Kul för mitt gudbarn med, att vår lille komme leka med hennes gamla leksaker. Fick även låna hennes bokstäver som hon hade lärt sig bokstäver med. Så fin!!  😊💜. 


Idag är det regn och tråk och jag vill bara ligga på min soffa med Netflix och Gilmore Girls. Känner mig hängig så jag hoppas inte jag drar på mig nått, det fantastiska med att jobba på förskolan är ju alla basilusker…not! Snart behöver vi ut och jaga mat och lite Gottis till ikväll. 

Hoppas ni får en fin lördag! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s