Natti natt

Så var det dags för ihopsättning av spjälsängen. Vi fixade den redan nu då vi vill ha en bild på den till pekboken vi ska skicka. Vi får se om vi har den uppe eller om vi skruvar isär den igen tills senare.

Men så sött det blev 😍. Tror jag köpte lite för stora sängkläder, men det blir bra då vi ändå inte vet hur länge eller om Lillen kommer vilja sova där. Sängkläderna med granar på är från märket Fine Little Day. Så fint! och jag har fulaste uppsättning myskläder, men det bjuder jag på 🤓.

Nu behöver vi bara köpa täcke, kudde, lakan, tunn bäddmadrass och skydd mot väta 😊👍.

2 reaktioner på ”Natti natt

 1. Vad roligt att hitta hit till er blogg 😀 Extra roligt med andra som bloggar som också ska adoptera från Sydkorea. Kände att något var familjärt och dubbelkollade i Sydkoreagruppen 😉 Stort grattis till barnbeskedet! Jag håller tummarna för att ni får en kort väntan på att få resa.

  Ett tips! Som ligger längre fram i tiden men så vet ni iaf. I Lomma på måndagar och på Limhamn/Malmö på onsdagar så hålls det träffar för adoptivfamiljer. Just nu är vi ett par familjer som har barn från Sydkorea, några från Taiwan, Thailand mfl. Gå gärna med i Facebook-grupperna så missar ni inte när ni väl är hemma och redo för att ge er ut 🙂
  Lomma: https://www.facebook.com/groups/oppenforskolaadoptivfamiljer/
  Limhamn/Malmö: https://www.facebook.com/groups/151742068257530/?fref=ts

  Gilla

  • Kul att du hittade hit! 🙂 Jag har läst din blogg ett tag nu och fått många tips från dig. Tusen tack!! Alltid kul att läsa andras bloggar som handlar om adoption och speciellt om Sydkorea.

   Det ska bli kul och besöka öppna förskola för adopterade. Vi är redo 🙂 behöver bara hämta hem lillen först.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s