Fantastiska jag

Åh! Fick hem boken idag. Lillens första bok som är anpassad för adopterade barn. Jag blev glatt överraskad hur otroligt fin bok det är. Så söta bilder på djur och massa fint vi kan fylla i och massa plats för bilder 💜. Nu behöver jag bara en bra penna att skriva med sen sätter vi igång. Finns massa jag redan kan fylla i 😊

Boken är från Idus förlag av Linda Mjölner

2 reaktioner på ”Fantastiska jag

  1. Tack för påminnelsen! Måste beställa en till lillasyster :O Det är dock inte lätt att hinna med att fylla i den. Man har ju inte många lediga stunder när man är hemma med en vild och busig 1,5-2-åring 😉 Storebrors är någorlunda ifylld men till lillasyster har jag inte ens hunnit köpa en. Och det som man vill och ska fylla i är ju oftast färskvara i minnet, man glömmer fort. Men det är väldigt värdefullt att ha för dem när de blir äldre tror jag!

    Gilla

    • Varsågod! Jo, nu är det väldigt kul att få fylla i allt, sen när Lillen kommer får vi se när vi hinner. Man får försöka komma ihåg så mycket man kan, blir kanske inte helt färskt, men tror han blir nöjda ändå. Om vi sedan har två….jag får väl ta semester en dag 🙂 Men jag håller med, boken kommer vara värdefull för barnen.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s