Sett-syd

Idag åkte jag och min kollega till Sett-syd i Malmö. Idag skulle vi hålla en kort föreläsning och hur man kan arbeta med QR-kod i förskolan på Staffanstorps kommuns monter. Alla förskolor och skolor i vår kommun har hållt i eller ska hålla i en föreläsning om hur vi jobbar med Ikt. Det var väldigt kul och vi var båda nöjda.

Vi hann även gå på två föreläsningar och gå runt och se på alla utställare. Vi fick med oss två böcker till vår förskola som vi kan bli inspirerade av. De yngsta barnen och läroplanen av Lena Edlund. Väldigt mycket tips och idéer i boken.Sen den andra boken fick vi på köpet. Vi är väldigt nöjda, väldigt trötta med men nu var det gjort. Nästa gång är jag säkerligen mammaledig, så då får någon annan ta över så länge men jag klagar inte på det:).


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s