Vad har du i din kasse?

Jag älskar mat och godis och bakverk. På youtube kan jag spendera timmar bara att kolla matlagning, hur man dekorera tårtor, mat i olika länder, hur man gör fetaost osv. osv. Sen tycker jag det är kul att titta vad folk köper för mat. Jag älskar att handla mat och speciellt när det kommer något nytt. Rengöringsmedelavdelningen kan jag och min mamma stå länge vid 😊. Jaja, vi har alla våra nischar.

Idag blev det i alla fall storhandling på Willys. Köpte det vanliga och lite nytt som jag inte testat innan. Skönt att ha handlat klart innan helgen och slippa trängas med fredagsfolket. Så idag får ni kolla vad jag har i min kasse eller rättare sagt kassar.

Bordet fullt

Nya saker jag inte testat. Blåbär och ingefärsglögg?!? Jag älskar ju ingefära, min drog så vi hoppas på tummen upp. Jordgubbsdoft på duschcreme till min man, han älskar jordgubbar.

Klassiker hemma som är mina favoriter just nu

Ingen mat, men jag blev äntligen klar med att ta in granen inför vintern. Får väl dekorera den sen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s