Pekboken

Asså jag är inte gjord för att göra fotoböcker!


Jag har två bilder kvar sen är pekboken klar. Det här med att sätta ihop bilderna och få till det var mkt svårare än jag trodde. Kanske för att jag är för petig och vill ha allt perfekt. Nu har jag i alla fall bilder på oss, där vi bor, lite saker som är Lillens m.m. Ska bli skönt att få beställa den och kunna skicka iväg den till vår lilla sötnos. 

Ska fixa ett filmklipp där Samir läser en bok och jag sjunger någon sång. Den ska med skickas med pekboken. 

Annars så har Adoptionscentrum fått mitt sjukpapper och den är pålägg till Sydkorea. Skönt att det gick så fort och vi hoppas att allt är rätt nu och inget slarvas bort. Vill ju få hem Lillen så fort som möjligt.

2 reaktioner på ”Pekboken

 1. Det var roligt men inte helt lätt att göra pekböckerna! Vi spelade också in en film till lillasyster men tyvärr fick hon aldrig se den då fosterfamiljen inte hade någon dator 😦 Det tyckte vi var jättetrist. Jag har full förståelse för att alla inte har en dator, men hon hade ju kunnat få se den på SWS kontor de gånger de var där iaf. Jag tror att det kan vara till stor hjälp för barnen med en film. Nu har vi iaf tittat på filmen tillsammans hemma 🙂

  Gilla

  • Himla trist att de inte kunde se filmen. Precis, de hade kunnat titta på den hos SWS. Det är ju lite skillnad att se oss föräldrar på bilder och att se oss på film. Att se både bilder och film gör ju att barnet kan börja knyta an till oss med, jätteviktigt! Jag hoppas vår lille pojk får både boken och filmen. Tror vi filmar den nu till helgen 😊👍
   Men ja, det är inte lätt att göra pekbok eller att fixa fram alla bilder.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s