Farsdagpyssel, boktips & snökaos 

Alltid kul när man ska planera pyssel inför farsdag, jul, påsk osv. Detta året fick barnen göra superhjälte-teckning till farsdag. De tyckte det var roligt att måla på både händer och fötter. De blev så söta!!!


Idag var vi på biblioteket och lånade böcker och här är tre tips på böcker som både jag och barnen tycke var bra. En bra bok för mig är en bok som får igång samtal, nyfikenhet, skratt och spänning.

Här får man träna bland annat på prepositioner och storlek. Alla barnen var aktivt med och den är spännande när vi letar efter Annas lilla röda boll.

Babblarna, behöver jag säga mer. Det är mycket som händer på bilderna och alla barnen pratade i mun på varandra när de skulle förklara vad de heter och vad de gjorde. De tog helt enkelt över sagoberättandet.

En busig bok där det är pappan som inte vill göra något som hans dotter ber honom om. -Ta på dig mössan pappa! -Nej jag vill inte! Den var festlig och barnen satt som små ljus när vi läste och påpekade att pappa vill inte.


Trevligt med snön jag vaknade till. Massa snö och en bil med sommardäck. Beställt nya vinterdäck när vi köpte vår bil och de har ju inte kommit än. Det tog mig 20 min att köra en sträcka som tar mig 2 min. Världen längsta kö bara att komma ut från Lund. Jag var i god tid med kom ändå sent till jobbet. Blir spännande detta. Men jag älskar snö så jag var glad ändå. 

4 reaktioner på ”Farsdagpyssel, boktips & snökaos 

  1. Vilka fina teckningar! 😀 Och tack för boktipsen, tror inte att vi har läst några böcker om Tessla, de måste vi kolla upp. Och den där Babblar boken kände jag inte till, måste se om jag hittar den också.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s