Fånga vilddjuret

Denna helgen blev en fixahelg med Ikea och Jyskbesök och fixa tvätthögen som ville ta över vårt boende. Den lixom flöt utanför tvättrummet och flöt förbi några rum, så ja, vi tog på oss hårdhandskarna och fångade vilddjuret.

Ikeabesöket så köpte vi lakan och bäddmadrass till spjälsängen, nån leksak och smått och gott som det alltid blir där. Sen obligatoriska köttbullar med pommes till lunch med allt för mkt kakor så vi nästan svimmade. 

Jag hade även spanat in köksstolar som Samir skulle kolla på. När vi kom dit så var de prissänkta från 700kr till 400kr (!!! Så himla bra!) och Samir gillade dem lika mkt som jag,  så då blev vi med stolar igen. Jag köpte för några år sedan köksstolar som var supersnygga men dock obekväma och lite rangliga efter ett tags användning. Så jag har letat sedan dess och blev glad när vi hittade bekväma och väldigt snygga stolar som vi båda gillade. 

Och när vi ändå var igång med att slösa bort de sista kronorna av månadslönen så  köpte vi sängen som vi ska ha i Lillens rum. Var inte tänkt att köpa nu, men så var det halva priset på sängen, som givet och mycket finare och bekvämare än sängen vi kollat in på Ikea. Vi ska nämligen ha en 90 säng inne i Lillens rum. Utan ben och den kommer fungera både som säng för Lillen, oss och gäster och soffa där man kan sitta skönt med en massa kuddar när barnen leker, läsa bok, titta på film, spela spel och självklart hoppa och leka på. Väldigt smidigt och bra, tycker vi.

Nu snart ska vi inviga våra nya kökstolar, magen kurrar och sen blir det såklart fortsättning på Gilmore girls. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s