Jag och brorsan och en massa små

Det är himla kul att vi väntar barn samtidigt som min lillebror och svägerska. De ska få ett litet knyte någon gång i april och vi får förhoppningsvis hämta hem Lillen under våren vi med. Två små söta kusiner som far omkring. Lillen ett år äldre, men han får lära killkusinen allt han kan.

Jag och min svägerska lever just nu i bebisbubblan och pratar om allt möjligt vi förbereder inför ankomsten av våra två små. Jätte kul och skönt att få prata med någon som inte tröttnar på allt bebisprat.

Senast så skickade vi bilder på allt möjligt vi fyndat på Aliexpress black friday. Tipsa om saker vi sett, vi har ju stort sett samma stil, tror alla mina svägerskor i stort sett samma stil som jag.

Ja ja i alla fall, i sommar så kommer det vara fyra små godingar i vårt kompisgäng som far omkring. Eller tre eftersom brorsans lille är i stort sett nyfödd, men de andra tre ettåringarna kommer leva loppan och vi med, troligtvis :). Och en massa vänner som är föräldralediga…kul!! Det känns lite extra lyxigt må jag säga.

Håller på och läsa en bok vid sides om två andra böcker jag läser. Brukar vara så. Vi fick den av min mans syster och den verka himla intressant. Kanske har ni redan läst den, men jag ska ge betyg på boken när jag läst klart den.

Ditt kompetenta barn – på väg mot nya värderingar för familjen av Jesper Juul

Nä, nu ska jag fortsätta min planering. Håller på att läsa De yngsta barnen och läroplanen och ska även göra lite förberedelser inför kommande vecka på jobbet.

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Jag och brorsan och en massa små

 1. Vad roligt! Den boken håller jag också på med just nu ☺️ Väcks många reflektioner genom den och jag har redan börjat analysera omgivningen, hehe.

  Här i kompiskretsen har vi också många småttingar. De flesta födda i år, vår dotter är född förra året. Men mitt kusinbarn, som jag kallar mig moster till är född samma år som vår Hanna. Jag hoppas våra tjejer får en lika fin kusinrelation som vi mammor har och har haft genom hela livet ❤️

  Gilla

  • Hehe jag man analysera omgivningen och sina egna tankar och erfarenheter 😊👍.
   Visst är det kul när man vet att sin lilla skatt kommer få måna fina lekkamrater och det är ju alltid lite speciellt med att ha kusiner.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s