Lite uppdatering

Åh! Såg att pekboken är påväg hem till oss. Snart kan lillen få pekboken och filmklippen, hoppas vi på.

Det var himla roligt att spela in filmklippen som lillen ska få av oss, på oss. Jag sjöng tre sånger och lyckades få med ett hej på koreanska 🙂 och Samir läste en bok. Tror det var första gången han läste en bok anpassad för en ettåring. -Hur läser man denna? ;D men han gjorde ett kanonjobb, värsta proffset enligt mig. Jag glömde dock bort texten på lilla spindel som jag sjungs tusentals gånger, men ja, det var blankt och det roade min man.

Jag tror att vi ska filma en kort filmklipp till där vi sitter tillsammans och bara berättar hur mycket vi saknar honom och så. Fosterfamiljen och vår lille pojk kommer inte förstå vad vi säger, men han kan i alla fall vänja sig vid våra röster och se oss tillsammans. Jag hoppas verkligen att de har möjlighet att se på filmen och att de får boken.

Nu på söndag åker vi även till mina föräldrar där vi ska förvara vår soffa. Det har varit många om och men var vi ska förvara allt och nu blev det att de tar soffan, vilket är suveränt då den kommer användas och inte bara stå ensam i ett hörn. Så hinner vi så börjar vi inreda söndagkväll, tror vi tar smällen att vi är trötta på måndag för vi har längtat så att få fixa till lillens rum. Så spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s