Och hans namn var…

🎉Äntligen är det inredningsdags!!!🎉

Och äntligen så får ni reda på vad lillen ska heta 🤓 Vi hittade namnet till honom för flera år sedan och är väl det enda namn vi båda gillat och när vi fick se honom så var det helt klart en liten Lennox 😍. Idag kom även hans kläder, gympapåse och mugg från Cribstar och jag är kär. Sååå fint!!

Vi har fått dit sängen och mycket mer än så har vi inte kommit. Jo, jag har packat upp alla leksaker och så men väntar på att mannen ska tömma byrån. Sen ska vi köpa lite lister, matta och bord med stolar. Sen är det småfix. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s