Kom kom jul. NU!!!

Fick denna utsöta stickers idag

Är det fler än jag som vill ge upp nu? Klockan ringen fem på morgonen, bäckmörkt ute, gubben sover som en stock bredvid och katten sitter utanför rummet och tigger mat. Det är lugnt att vakna så här annars, men inte när semestern närmar sig. Kroppen lixom lägger sig i vila lite för tidigt och man önskar bara kunde sova vidare. Jag har ingen lust att jobba, bara att fira jul och ligga här hemma och päsa.

Sen har vi nyår som antagligen blir hemma hos oss med 10 vuxna och 4 barn. Förberedelsen är igång och hämtmat planeras för fullt. Det enda jag behöver göra är att städa och handla Gottis. Men det är helt ok när man har semester. Sa jag att jag längtar dit? 

Beställde för övrigt en extra pekbok till Lennox som jag gjorde om lite. Vi vill att Lennox har en extra pekbok och som är mer oss kan man säga, lite per personlig 💕 Längtar tills den kommer. Är för övrigt nöjd med fotoklok.se där vi beställde den. Lätt program att jobba med.

Godnatt och så försöker vi två veckor till. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s