Bloopersfniss

Såg att Lina som oxå bloggar om sin adoption la upp en kort filmsnutt-blooper från filmen de skulle skicka till sitt barn. Tänkte jag bjuder på en jag med, men mer fniss-attack. Vi filmade tre korta filmer till Lennox, en när Samir läste, en när jag sjöng och en när vi är tillsammans.

 


Samir klarade sin del som vanligt galant medan jag fnissade och glömde bort vad jag skulle säga hela tiden. Tog oss elva omtagningar 😊👍🤓

2 reaktioner på ”Bloopersfniss

  1. Kul att se att fler har svårt att hålla sig för skratt! Det blir en så ovan sits! Två vuxna människor som ska sitta och sjunga in i en kamera eller som för er här, sitta med gosedjur i famnen. ”Helt normalt”, ungefär, haha.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s