Glad fjärde advent!!

Äntligen får vi tända det sista ljuset och nu är det inte långt kvar. Fyra dagar på jobbet och jisses vad vi kommer att mysa. Nu har jag bara 3 (1 kvar, beställde precis två 🙂 julklappar kvar att köpa och resten ligger under granen. Jag och mamma gick igenom matlistan inför julen och i morgon blir det en tripp till Willys. Nytt på julbordet detta år blir sötpotatisgratäng med fetaost. Jag och Samir är helt galna i sötpotatis och kan ha det till allt, men jag har inte provat att göra gratäng av sötpotatis så det ska bli spännande hur det passar till julbordet.

Igår var vi hos min svägerska för att fria hennes son som fyller 12 år. Vi hade en så fin och rolig kväll. Vi spelade finns i sjön och lyssnad på våra favoritsånger på Youtube, blev väldigt mycket sånger från Bosnien och självklart K-pop, blandat med svenska godingar. Vi har alltid då roligt när vi är där 🙂

Tankar som går mycket nu är att vilken dag som helst så kommer Lennox få sin pekbok och filmerna. Undra om han kommer tycka om det, vi hoppas det. Känns gott att veta att han kan få bekanta sig med oss lite. Vi saknar honom så det gör ont ibland. Tre månader har gått…vi kan bara hoppas att det går fort tills vi är tillammans.

Bjuder på lite K-pop med mina favoriter 🙂

Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s