Julen

Då var julen förbi och vi sitter här hemma och vilar lite efter allt firande. Tänk så lyckligt lottad jag är att ha en sådan fin familj. Jag är evigt tacksam att jag har dem i mitt liv.

Julafton firades hemma hos mor och far som vanligt och detta året var det tillsammans med min lillebror och hans sambo och lilla bönan som ligger och myser i magen. Vi har ju lyxen att alltid kunna fira hos mina föräldrar på julafton då Samirs mamma firar den 25 dec, precis som lillebrors sambos föräldrar gör. Men nästa år kommer vi alla fria tillsammans. Vem vill missa det då det är två nya familjemedlemmar som firar med oss. Kusinerna som kommit för att stanna, Lennox och lilla bönan (vi får se vem det är som tittar ut).

Wow! Känns helt galet att vi firar jul med Lennox nästa år och det känns att det börjar närma sig att vi får hämta hem honom.

Sedan på juldagen så åkte vi till Samirs föräldrar och fortsatte julfirandet. Där serveras bosnisk mat och jag tycker det är toppen att inte ha svensk julmat två gånger i rak. En mysig dag med fina julklappar och nöjda barn.

Här kommer i alla fall en bildström från julfirandet.

 

Familjen DJ

Pappa och mamma


Lutfisk den 23 dec hon föräldrarna är ett måste. Vi åker alltid till mina föräldrar dan innan jul. Pussla, äter gott och så får man vakna till julmusik, öppna morgonpaket och äta julfrukost. Det kan man inte missa 🙂

 

 

Vi brukar lotta vem vi köper till. I år köpte jag till mamma och fick paket av lillebror.

Sista lugna julen på många år framöver? Mysigt hade vi och så god mat.

Så fina de är och bönan bakas i magen

I år var det nog det svåraste pusslet. Men vi lyckade bli klart med det men det tog två dagar istället för en.

 

Julklapptutdelning

Här hjälper vi alla till när julmaten ska fram.

Asså denna man! Jag älskar honom mer än allt.

 

Sen firade vi hemma hon svärföräldrarna på juldagen.

 

Jag och svägerskan. Hon är mer som en syster och bästa vän. Så glad att ha henne och familjen i mitt liv.

Min fina fina A.

Julklapp till Lennox från faster.

Finns det hjärterum så finns det stjärterum. Vi var alla eniga att det var supermysig att sitta så här.

Soppa som är min favorit, kåldolmar (Sarma) med mos, massa olika sallader stod på bordet.

Att vara barn och få öppna julklappar är magiskt

Julfirandet hos svärföräldrarna.

 


Roligaste och bästa julklappen fick jag av min bror. En tavla på honom själv (med sin fina hållning och öl i hand), favoritstranden, en skymtande Samir med sin knallrosa solmössa i vattnet och lyxyachten i bakgrunden. Oslagbar och den bringade otaliga skratt.

Den 26 dec träffades vi hos brorsan. Tanken var att vi skulle fira min äldsta brors barn men tyvärr så var det sjukstuga hos dem. Vi andra fick ialla fall till en träff och vi trotsade stormen och myste för fullt.

 

Kelar med sötaste Ture. Åh, jag älskar älskar katter och kattungar.

Nora ville så gärna leka med Ture. Hon satt så här läääänge.

Ture satt så här länge. Men till sist vågade de närma sig varandra.

Fint dukat till middagen med familjen och granen var vi imponerade på.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s