BokvĂ€ggen 💚

Idag tog vi en svĂ€ng inom lite butiker. Köpte förvaringslĂ„dor till Lennox skĂ„p, gardinstĂ„ng och lister sĂ„ vi kunde fĂ„ upp alla böcker. Försökte hitta en matta, men vi hittade ingen vi var nöjd med. FĂ„ kanske bli en jag hittade pĂ„ Ellos. 

Listerna blev superduper. Vill ju att böckerna ska synas och det livar upp rummet. FĂ„ se sen var gitarren ska hĂ€nga, har Ă€ntligen tagit mig tid att strĂ€nga om den. Älskar att spela pĂ„ den och mitt nya projekt Ă€r att göra sĂ„ngkort med alla mina favoritbarnsĂ„nger och en massa ramsor med. 

I morgon blir det vĂ„r Ă„rliga tradition med Victoria Secret show med Lunda-gĂ€nget. Vet inte hur detta blev en tradition??? 😂, men roligt Ă€r det och vi krĂ€nger mat och Ă€ter en massa onyttigheter. Jag ska Ă€ven klippa Samir och han fĂ€rga mitt hĂ„r. Bra fördelning dĂ€r, göra oss fina inför nyĂ„r och kanske plocka undan lite hĂ€r hemma och handla det sista vi behöver inför nyĂ„r. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s