Filmklipp på vår son

Cd-skivan med filmklippen och Lennox kepsar – Superman was adopted too


Denna dagen ligger på andraplats bästa dagen. Idag fick vi se filmklipp på vår son…..

Han är det finaste jag sett, rådjursögon, gosiga kinder…asså hur söt får man lov och vara. Jag och Samir är i extas här hemma, hjärtat dunkar i 1000 och mitt hjärta håller på att spricka. Jag kommer titta på dessa klipp om och om igen. Jag fick se honom både krypa och när han försökte stå lite, när han lekte med leksaker och när han mumsade på ett kex och provsmakade klossen han fick och när han tittade i vår pekbok vi skickat.

Vi vill bara åka dit nuuuu!! Jag vill ha hem Lennox så jag får pussa dessa kinder och ha honom i min famn, leka med honom och lära känna vilken han är.

Vi är så stolta över denna fantastiskt fina pojk som är vår son. Helt galet! Galet bra…:)

 

 

 

3 reaktioner på ”Filmklipp på vår son

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s