Nyår

Då var vi inne på 2017 och jag kan väl säga att 2016 var ett toppenår men även ett stressigt år. Men vi fick vår son Lennox och det är det bästa som har hänt oss. Allt annat lixom flyter bort. Även om förberedelserna inför adoptionen tog på våra krafter så var det värt det och detta året ska vi äntligen få hämta hem honom. Så 2017 kommer bli bättre än 2016 helt enkelt 🙂

Det känns bra att vi startade bloggen med. Ett sätt att få prata hur mycket jag vill om det bästa jag vet och så kan både familj, vänner och andra få ta del av vårt liv och den fantastiska tid vi har framför oss och som vi längtat så efter.

Det nya året firades hemma hos oss. Blev en riktigt bra kväll med lite spänning då vi hade lite väl galna grannar som sköt med lite olagliga fyrverkerier. Tror hela grannskapet blev engagerade och min man fick till och med ut och släcka en liten brand tillsammans med vår granne. Man kan tro att det var de här tonåringarna som var ute och roade sig, men nej, det var folk i 40-årsåldern. Så Lund kan med leverera som Malmö ibland. Plötsligt händer det lixom. En av fyrverkerierna smälldes intill en grannes hus och deras tavlor trillade ner och ett rökmoln som en vägg kom mot vår bostadsrätt, spännande må jag säga. Så ni kan föreställa er den smällen. Men tur var så var det hela över på typ 15 min. Polisen hade kontaktats och vi kunde fortsätta vårt firande som vanligt, åter till lugna Lund.

Vi hade beställt mat från både Mat & Destillat och Kostergatans vin & delikatess och sedan hade vi köpt lite gottis. Passade perfekt när man inte vill stå och laga mat. Gick snabbt att diska och fixa med efter.

Snapchat…😂 det roade oss och barnen under kvällen

Tur vi har stor soffa

Jag och min kompis har säkert över 1000 bilder av oss två under de typ 15 år vi känt varandra. 💜

Dukat och klart med nya glas

Älskar mina fina vänner 💕

Vi närma oss 35 (jag 34!) men vi känner oss som 25

Låt mig presentera Lennox kompisar

Några som provkör Lennox rum

Min guddotter fixade frissan på mig ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s