10 månader

I morgon börjar allvaret igen. Jag har i för sig redan jobbat en veckan men vi har inte haft barnen utan vi har fixat till på vår avdelning. Ska bli så kul när alla barn och föräldrar kommer och få se förvandlingen 🙂 Vi har jobbat hårt för att fixa till det.

Jag är också peppad för min inskolning. Alltid kul när det kommer nya barn till avdelningen och denna gång så känner jag redan föräldrarna så det är extra kul när man få tillbaka föräldrar man haft innan.

Idag så hade jag och Samir tänkt rensa ut julen och tvätta men jag har legat i sängen non-stop förutom när vi köpte onytta mat på Donkan. Jag har läst ut en bok jag påbörjade i går kväll. En romantisk bok som jag brukar slänga emellan alla tjocka lite mer svårlästa böcker jag har.

Läste nyss klart en bok från Sarah J. Maas och jag kan inte beskriva hur jag älskar denna författare och hennes böcker. Just nu läser jag Frozen Tides av Morgan Rhodes, inte i samma klass som Sarahs böcker men ändå bra. Jag älskar som sagt att läsa om folk med magiska krafter, häxor, älvor, änglar, demoner, allt som inte är verkligt är min typ av stil, magiska platser och tider, men samtidigt så tackar jag inte nej till romantiska böcker heller. Men detta år så har jag satt ribban lågt på utlästa böcker. Märks redan när jag kolla på 2016 då jag haft mer fokus på förberedelse med Lennox ankomst. Detta år satsar jag på 30 utlästa, men jag undrar om jag ens hinner det. Jaja, inget mig emot, var sak har sin tid och charm. Det kommer komma en tid när Lennox vuxit upp där jag säkert kan slänga mig in i böckernas värld igen. Men 2017 och många år framöver så kommer läsandet hamna lite utanför. Tänk så många böcker som kommer att vänta på mig.

Men än så länge kan jag spendera all min lediga tid på att drunkna i böckerna och jag kommer njuta för fullt 🙂

Åh just det. Vi har ju visat filmklippen för våra föräldrar. Det var väldigt speciellt och fint. Att se mina och Samirs föräldrar titta med kärlek i ögonen och både skrattat och lett och pratat med honom när de tittade var så fint. Vi var stolta som bara den. Jag tittar om och om igen på lille Lennox och han är ju bara bara för go. Dessa rådjursögon kan vi drunkna i. Tänk nu är han 10 månader. Tiden går så galet fort och det är väl ändå bra för det leder oss närmare dagen vi ska få åka till honom.

Hoppas ni haft en härlig helg och för många är det kanske första arbetsveckan, så lycka till!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s