Ordning & Reda till Fredag

Så fick jag ett andra ryck i att ordna med våra garderober. Vi behöver plats till Lennox saker och vi behöver helt klar få ordning på vårt eget. Jag menar hur många strumpbyxor kan jag samla på mig. Helt galet!!! Tror jag tänkte innan att jag skulle gå igenom mina gamla för att se om jag kunde använda några och sen glömt jag visst dem och satt igång med en ny hög ”kanske användbara”. Kruxet är ju att jag köper nya varje gång jag ska ha på mig strumpbyxor. Ja ja,  jag ska i alla fall testa dem och slänga de som inte är användbara och ha strumpbyxestopp. Min man bara gapade när jag slängde ner högen på golfer bredvid honom. Ops!

Men jag är nöjd med garderoberna. Samirs gjorde jag klart får nån månad sedan och det är ju bara så lätt att få allt på rätt plats när jag har namnetikett för vad kläderna ska in och lätt för min man med när han lägger in kläder, framför allt i mitt skåp. Jag har använt etikett-skrivare från GRANIT. Super duper!

Har även tagit ett tag i att beställa saker som fattas till Lennox. Massa småsaker som haklapp, pall, hallskydd, grind, sandleksaker osv. Lite möbler från IKEA och sen beställa barnstol och en enkel anordning av skötbord som lätt går att ta fram och bort. Jag vet ju inte om Lennox använder blöja när vi hämtar honom. Kanske ska vänta tills dess med den biten.

Idag köpte jag även första semlan för i år. Inte alls värst god men vi åt upp dem. Kardemumma i degen och bittermandel i röran. Två big NO NO. Får hem till mamma istället för hennes är de godaste jag smakat hittills. Nu är det lite slapp framför sista  boken Morning Star i trioligan The red rising Star av Pierce Brown. Mycket mycket bra och spännande. Hade inte tackat nej att se denna som film, någon som läst?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s