Dags för Postnord att leverera

Tjosan! där flög en hög med pengar bort och snart hoppas jag att det anländer några paket hem till oss. Inte mycket kvar att köpa nu. Har nog inte handlat så här mycket på år och dar. Nu är det en barnvagn, matta, bok och skål till fosterfamiljen och grind till trappan där ute som fattas och några småsaker. Tror inte det är fler nödvändiga saker som behöver fixas. Har handlat lite leksaker men vi vill ju se vad Lennox gillar att leka med. Onödigt att köpa in en massa saker som han kanske inte ens leker med.

När vi väl får redan på när vi ska åka på första rundan till Seoul så hoppas jag att vi får lite mått på Lennox så vi kan handla kläder. Det blir det sista  inköpet vi gör innan flygresan.

För övrigt så blev jag glad när jag så nyheterna på IKEA och hittade perfekta kuddfodralet till våra stora kuddar vi köpte till Lennox stora säng. Hoppades att det skulle komma in nått vi gillade. Älskar för övrigt sängen i hans rum och är glad att vi köpte en stor säng, himla skön att både sitta och ligga i.

svartan-kuddfodral-svart__0415491_pe578660_s4

Slappar i sängen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s