Returnera sakerna :(

Suck! När jag väl ska va lite lat och bekväm genom att beställa på nätet så slår det mot en ändå. Beställde skötbord och matstol från Lekmer. Skötbordet såg ut som det var redan använt och fötterna hade sprickor o sig så de skulle trilla väck vilken sekund som helst och  missfärgningar på benen och matstolen var en repa på och missfärgning. Så ja, bara och skicka tillbaka. Lite irriterad… Men leksakerna var fina så tur det.


Får hoppas att vår barnvagn är hel när vi får den. Beställde idag och ska bli kul att få hem den. Eftersom vagnen inte finns i Sverige ännu (har inte hittat den nya Easywalker Mosey+) så beställde jag från Babyplus. Hört gott om dem så jag hoppas.

Köpte även deras stora nätpåse. Jag älskar att ha extra förvaring och här kan jag tänka mig slänga in både jackor, filtar, bollar och dylikt. Lite kär!

easywalkerxlshoppingbag

Så galet galet trött idag. Inskolningarna tar sig en törn på energin, men det är alltid intensivt de första veckorna. Snart helg ändå och sova ut kan jag göra då 🙂 Jag hjälpte även vår vaktmästare att bygga ihop barnens nya fack/klädskåp. En miljon lådor kändes det som och jag har lite småsår på händerna. Papercut….aj! Men jisses så fint det kommer att bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s