Kalas & Mellomys

Igår åkte vi till min syster för att fira hennes man som fyllde 60 år. Himla mysigt att få träffa alla och man tackar inte nej till en smarrig smörgåstårta och tårta till efterrätt. De har det så fint och mysigt hemma och man bli ännu mer sugen på att ha ett eget hus.

Efter kalaset så åkte vi hem till min systerdotter och hennes sambo för att ha Mellomys. Våra gudbarn var supertaggad på att få dansa och äta allt gott vi dukat fram. Tror till och med att min man tyckte det var lite roligt att titta på Melodifestivalen, i alla fall på att få klaga lite på allt. Jag hejade på de som gick direkt till final, så jag var glad. Två bra låtar 🙂 Sen blir Mello lite bättre när gudbarnen dansar omkring och ger oss en riktigt bra show.

Sen idag lyckades jag dra upp mig för att träffa min Kate för lite shopping. Kom hem med en keps och värktabletter. Inget jag ville ha fanns där så det blir att beställa på nätet. Behöver ett par bra promenadskor och sköna flygkläder. Nu blir det lite film, har precis läst klart en bok och ska välja någon av böckerna i högen på soffans som jag inte läst. Antagligen köper jag säkert en bok till Kindlen som jag läser mellan.

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Hemma hos syrran på kalas

Lite tilltugg innan Melodifestivalen började.

Älskar min stora familj

Så här ska det se ut på Mellomys 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s