En viktig person 

Detta är Lennox blivande gudmor. Hon är en av min och Samirs finaste vänner och hon förgyller vårt liv med glädje, sprall och värme. Hon kommer få en speciell plats i Lennox liv precis som hon har hos oss. Lennox kunde inte fått en bättre gudmor än vår finaste Kate. 

Visste ni förresten att namnet Lennox bestämde vi oss för för flera år sedan. Vi bråkar fortfarande om vem som hittade namnet och kommer aldrig att ge oss, men vi älskar namnet och det är vi i alla fall eniga om. När vi såg Lennox för första gången på bild så bara visste vi att det var det rätta namnet för honom. Det kunde inte bli bättre än så.

 ❤️

2 reaktioner på ”En viktig person 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s