Presentjakt & promenadskor

Idag hämtade jag ut två paket och sedan i blixtfart att köpa present till Lennox. Vi hade helt missat informationen på AC hemsida att man får skicka present till sitt adoptivbarn på dens födelsedag. Vi tänkte mest chansa att fråga AC om vi inte kunde få lov och skicka något litet och den kunde man.

De samla visst ihop alla barn som fyller ett år samma månad och har en ceremoni för dem och då får de även sin present från sina adoptivföräldrar. Jag hoppas verkligen att paketet hinner dit i tid. Jag vet ju att presentinslagningen är viktig i Syd Korea med jag vet inte riktigt hur bra jah fick ihop presenten. Var svårt att slå in, men det blir nog bra. 

Jag passade även på att köpa två böcker på bokrean och en boll som låter när man kastar den. Vi ska ta med den till Lennox när vi åker dit, blir nog en rolig boll att leka med och att få honom glad gör mer än att lyssna på ljudet 😅😊💕👍.


Har även beställt skor som jag ska passa på att gå in innan vi åker, behöver bra promenadskor och sedan kom även Lennox födelsedagspresent som vi öppnar på hans födelsedag.

2 reaktioner på ”Presentjakt & promenadskor

 1. Jag hörde också att man nu får skicka en present när barnen fyller 1 år, så bra och roligt! Och va roligt att ni firade hans födelsedag här hemma 😀
  Och nu väntar en härlig present till er, ni kommer med största sannolikhet att att få nya bilder och filmer från ettårsfirandet. Viggo hade precis lärt sig gå på filmen vi fick och det var helt underbart att se honom gå och att få se honom skratta och få en glimt av hans personlighet.

  Smart köp av promenadskor! Det hade inte jag när vi hämtade storebror så efter ett par veckor fick jag jätteont i ryggen. Man går otroligt mycket varje dag. Så när vi hämtade lillasyster köpte jag också bra promenadskor och tog med.

  Gilla

  • Åh! Tänk om vi får film eller bilder på Lennox födelsedagsfirande 🙂 🙂 Bästa presenten. Lennox kunde inte riktigt gå i filmen vi fick, men han var på gång så jag är helt hundra att vi kommer se honom gå om vi får en film nu.

   Ja, bra skor är superviktigt när man kommer gå mycket. Blir väl en helt del när man ska undersöka Seoul, jag ska bara gå in dem med. Försöker gå med dem varje dag. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s