Donuts & Star Wars

Är kär! Beställde hem en uppsättning av lite blandade kläder som Lennox fick i födelsedagspresent av oss. Så himla svårt att veta vilken storlek man ska satsa på. Jag tog st 92 så är jag på den säkra sidan, men vissa såg väldigt stora ut, blir att kavla upp men så växer de fort . Dessa hittade jag på Lindex. Donuts och Star Wars tröjan är mina och Samirs favoriter.

Annars så tar jag det lugnt idag. Var hängig förra veckan och på lördagsmorgonen fick jag ont i halsen vilket ökade på så när Mello var över så hade jag galet ont i halsen. Väl hemma låg jag helt däckad och fick knapra i mig smärtstillande bara för att kunna sova. Så ja, idag var jag hos doktorn igen med halsfluss. Suck! Men tur är så verkar min kropp mer motståndskraftig och jag har inte lika ont idag, väldigt trött i kroppen men jag överlever. Hoppas jag kan gå till jobbet snart…inte lätt vid dessa influensatider, men jag får lite tid att läsa lite böcker och det tackar jag inte nej till.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s