Uppdatering

Det är tyst här hos oss. Inga nyheter om Lennox och när vi få åka. Jag tror just nu att det blir någon gång i sommar eller tidig höst. Vi har väntat på domstolstid i lite mer än en månad och det kan vara från 1-3 månade man får vänta på tid. Har man otur så kan man få vänta längre. Jag hoppas i alla fall att vi får bilder från Lennox födelsedag. Det är många som adopterar från Sydkorea som får det och en del får även filmer. Sista bilderna och filmer vi har på Lennox så är han 10 mån och det kan ju ha hänt rätt mycket sen dess.

Men jag  och Samir längtar efter honom väldigt mycket. Jag botar det lite med att köpa kläder till honom. Nu är det lite lättare att tänka vilken storlek han kan ha. Han kommer väl vara runt 1 år och 3-5 månader. Så jag köper kläder i både 86-92. Nått lär väl passa 🙂

Här är bilder på nya saker som bor hos oss nu.

Från Lidl

Köpt från en bekant

Sötaste polispyamas. Men många barn har denna dagligen 🤓 Från Maxi

Jag älskar disneyfilmer och min mor känner mig väl och gav mig denna.

 

 

2 reaktioner på ”Uppdatering

 1. Hej! Precis hittat till din blogg, så inspirerande! Vi är i samma båt som er, väntat på RB och hoppas på juni-juli. Blev nu pepp att också börja packa, och köpa det som behövs, så spännande! Hoppas ni får besked om resa snart!

  Gilla

  • Hej! Va kul du hittar hit 😊 Från vilket land ska ni adoptera från?
   Det känns skönt att packa i lugn och ro. Det som fattas behöver man inte stressköpa och känns bra att veta att allt är hemma när RB väl kommer. Hoppas ni med får besked snart 👍😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s