Sommardags ☀️

Sommarkläder står ju på schemat. Denna gång kom en beställning från hm. Insåg att jag hade köpt kläder som liknar min mans kläder. Gulligt! 😅

Så snart är det påsk. Tänk vad tiden går fort. Ute börjar det slå ut och denna gröna färg gör ju en så glad. Vi går ju i väntans tiden med att jag snart blir faster för fjärde gången. Min lillebror och hans sambo väntar bebis nu påsk. Så himla spännande och jag längtar att få se vilken liten böna som legat i magen alla dessa månader.

💙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s