Kan vi inte få ett datum snart!

Jisses vad vi går och längtar nu. Nu snart går vi snart in i tredje månaden ett väntat på domstolstid. Det måste ju komma snart tycker jag.

Samir hoppar till varje gång telefonen ringer och jag kollar mina mail flitigt. Vi vill ju bara dit nu. Vi är så redo. Självklart finns det saker att göra här hemma, men det löser sig alltid. Vi har en stor familj som kan hjälpa till 🙂

Ikväll blir det sushi till fredagsmyset och jag ska börja organisera det jag ska packa till Lennox och se så vi har allt. Vill att vi ska ha så lite som möjligt att göra när vi får beskedet om resa. Vill inte stressa och panikhandla som det så gärna blir. Presenterna till fosterfamiljen är inköpta och jag ska bara slå in två av dem i lite tjusigt papper. Vi har köpt en Orreforsvas, en jättefin bilderbok på Skånes natur och honung som är gjord här i närheten och bina har varit runt ängarna där vi bor.

Till Lennox när vi besöker honom kommer vi ta med såpbubblor, ballonger och en boll. Allt som gör att det blir lite extra spännande när vi kommer.

Kläder till domstolen är inte riktigt klara. Köpte fina svarta mjukbyxor till flygresan, men jag behöver ett par kostymbyxor. Blusen har jag klar, så det känns ju bra. Bara byxor då 🙂 Ska även beställa hörlurar till paddan. Spel är klara, sen ska vi bara ladda ner lite filmer. Så det går framåt….:)

Tar en bild sen när jag försökt få ihop allt och skriver ner vad vi packar ner till lille Lennox.

5 reaktioner på ”Kan vi inte få ett datum snart!

  1. Just det! Ta gärna med extra inslagningspapper och snöre. Paketen kan ju bli knyckliga i packningen under resan och det är viktigt med en fin inslagning av paketen för Koreanerna 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s