Packning pågår

Då har jag börjat organisera Lennox packning. Väldigt bra sätt att se vad som fattas och hur mkt det blir, eventuellt att jag tar bort något om det inte får plats. Vill ju ha utrymme att packa ner saker vi köpt eller fått när vi är där.

Men det är inte mycket kvar att handla in. Mest småsaker som tilltugg och så. Känns skönt!

2 reaktioner på ”Packning pågår

 1. Ni är verkligen väl förberedda 🙂 Lova ock att lämna gott om plats till att shoppa saker där. Leksaksgatan i Seoul är helt fantastiskt! Jag skulle kunna köpa två resväskor fulla med saker där. Det är billigt och det finns ALLT. De mest populära leksakerna har vi köpt där. Tex Jet från barnprogrammet Mästerflygarna som går på Barnkanalen nu, alla barn blir jätteavundsjuka när de kommer hem till oss och ser den. Tayo och Pororo leksaker är också ett måste. Barnkläder tycker jag är svårt att köpa där men det finns massor. Ett tips om ni tänker köpa barnkläder där är att ta med ett måttband och mäta sonen när ni träffar honom, inte första träffen men andra på SWS. Mät innerbenslängd för byxor, ärmen och kroppen från axeln och skriv ner måtten och ta med måttbandet när ni ska handla. Storlekarna är knasiga och det skiljer sig mycket. Det finns även en skogata med många fina och billiga skor. Bäst är om ni kan köpa en mätsticka för skor hemma och ta med. Mät hans fot och använd mätstickan om ni ska köpa skor.

  Förresten! Ser att du har köpt sånna där ”fruktsticks” (längst ner till vänster i bild), var har du köpt dem? Vi brukade köpa dem till barnen men nu hittar vi inte dem i någon affär längre 😦

  Gilla

  • Åh super super med tips!!! Jag måste fixa måttband helt klart. Tror jag får kolla in de där programmen så jag vet vad jag ska leta efter 🙂 Eftersom vi gör två resor så ska vi köpa många leksaker även under första resan. Vill även hitta en docka som är lik honom, svårt att hitta här hemma.

   Jag älskar dessa fruktsticks. Inte lätta att hitta. Men denna gång hittade jag dem på maxi (denna gång i Bromölla, vetinne om det finns maxi här i närheten?) och jag har även hittat dem på coop forum i Lund. Men de ligger på lite knasiga ställen som vid fruktkonserverna, och krämer och vid frukostflingor. Men de är toppen!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s