Väska i väska

När jag bara var ute efter en Nesesär för extrakläder till skötväskan så hittar jag en superbra. Massa fickor och fack och varför inte packa den med allt möjligt. En sådan liten behändig nesesär som man snabbt kan stoppa i väskan eller ta med in på toan när man ska byta blöja. Eftersom jag eventuellt bara ska ha min fjällrävenryggsäck som skötväska eller en vanlig väska så är det bra med att kunna organisera. Jag packade så mkt jag kunde för att se vad som fick plats…. det var 👍. 

 • Ett ombyte kläder
 • Fyra blöjor
 • Kräm
 • Plasthandskar
 • Våtservetter
 • Sked
 • Plåster
 • Bilar
 • Pixibok
 • Kritor ska köpa en liten ritbok
 • Solbrillor

Jag hade även fått plats med mobil, nycklar osv i småflickorna. 

Skitbra säger jag som gillar det smidigt. Sen har jag ju annat i skötväskan som dricka, tilltugg osv. Men det är ju inte alltid man behöver det. 

Köpte den på eco. Kostade 119kr. Lite dyrt med toppen. Funkar ju till annat med.

Såg precis att den passar perfekt i min handväska med…🎉 Toppen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s