Hipp hipp hurra!!

Idag 05.30 väckte Samir mig med sin ljuvliga sångröst och största paketet i handen. Då var man 34 år, tiden går snabbt och tänk att jag är 34 när jag blir mamma för första gången. Jag hade planer på att vara 16 år när jag skulle få barn. Pustar att inte det hände, tack och lov 🙂

Jag fick i alla fall min fina damsugare som jag önskat länge. Samir har varit så emot att köpa en handdammsugare så jag hade verkligen ingen tanke att han bara sagt så detta året för att lura mig. Jag var inställd på en ångkokare, men jihooo vad glad jag blev!! Tycker om att damsuga helt enkelt, men hatar att plocka undran den så en handdamsugare blir toppen.

Sen var jag en stund på jobbet och plockade skräp i naturen med barnen. Det var Håll Sverige Rent idag och ja blev rätt glad för vi hittade knappt inget skräp. Första året vi plockade för nio år sedan tror jag vi fick ihop 9-10 stora påsar med skräp och det har varit rätt mkt vi hittat i lilla byn jag jobbar i, men det har ändå blivit mindre och mindre. Detta år fick vi inte ens ihop en påse skräp. WOW!!! Barnen var missnöjda för de ville ju plocka en massa skräp, men jag var glad för naturen var ren och fin och det gjorde min dag helt enkelt.

Efter jobbet lunchade jag med min man innan han far till jobbet igen. Jag hade telefontid med både kattens doktor då han nästan helt tappat rösten och låter som en kattunge när han jamar och min doktor för att jobba vidare med min mage som krånglar för fullt.

Samir hade även tagit kontakt med vår handläggare på Adoptionscentrum. Inga nyheter mer än att de som fick domstolstid sist väntade 2,5 månad på besked. Så har vi samma tur får vi besked när som.

Så då var i alla fall dagens uppgifter är klara. Dammsugaren är ihopbyggd och nu ska jag vila 🙂  Sen lite mys med Samir när han kommer hem, Downton Abbey står på schemat ikväll. Helt fastnat i den serien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s